Termín: Sobota 9. apríla 2016, 13:00 - 22:00

Miesto: starobylé pivnice mestečka Modra


Tento rok na Vás bude čakať 41 vinárov, starobylé pivnice a v nich neopakovateľné vína ročníka 2015. K lístku, tak ako po minulé roky, dostane každý návštevník profesionálny degustačný pohár, katalóg s orientačnou mapou vrátane kompletného zoznamu vinárov a nimi ponúkaných vín a taštičku na pohár.


Návštevník podujatia bude mať k dispozícii v rámci vstupenky (v cene 26,- €) 60 degustačných lístkov v hodnote á 20 centov (spolu 12,- €), ktoré bude používať u vinárov ako platidlo za každú naliatu vzorku. Za jednu degustačnú vzorku s objemom 0,03 l sa vinárovi odovzdá jeden degustačný lístok, pričom jedinou výnimkou sú prírodne sladké vína, keď sa za ich degustáciu odovzdá väčší počet lístkov. V praxi to znamená, že každý návštevník môže v pivniciach ochutnať až 60 vzoriek vína. Lístky, ktoré návštevník neminie pri degustovaní, môže u ľubovoľného vinára vymeniť za fľašu(-e) vína podľa hodnoty zostávajúcich lístkov. Jednorazový bonus na nákup vína v hodnote 4,- €, ktorý sa osvedčil už v minulom roku, môže návštevník uplatniť u ľubovoľného vinára.


Počas celého podujatia bude po 10-kilometrovom okruhu jazdiť pivničný autobus, ktorý má zabezpečiť Vašu bezpečnosť a pohodlie pri presune medzi jednotlivými pivnicami.


(viac info: http://modranskepivnice.sk)