Pozvánka na someliersky kurz "SOMELIÉR A GASTRONÓMIA", ktorý sa uskutoční priamo v srdci vinohradníckej oblasti Tokaj.
Termín: 9. - 12. mája 2022
Miesto: Tokajský dom vo vinárstve Ostrožovič, Nižná 233, 076 82 Veľká Tŕňa
Cena kurzu: 300€
V cene je zahrnuté: odborný program, lektorské prednášky, odborné degustácie vína a jedla, učebné materiály, občerstvenie, certifikát, DPH 20 %.
Odborní lektori kurzu:
- Ing. Vladimír Hronský - enológ, akreditovaný lektor a odborný garant someliérskych kurzov;
- Ján Dudáš, executive chef, ktorý pracoval ako sous chef pre Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici;
- Peter Červeň, head sommelier a špecialista na gastronómiu.
Kompletne vyplnenú prihlášku pošlite e-mailom na adresu: enovia@enovia.sk.
Uzávierka prihlášok je 30. apríla 2022.