Pozvánka na ďalšie GURMÁNSKE VARIÁCIE šéfkuchára reštaurácie HOUDINI - Michala Škrabáka, ktoré budú tentoraz párované s vínami z vinárstva VINS WINERY (Vinosady).

DEGUSTAČNÉ MENU PÁROVANÉ VÍNAMI VINS WINERY

WELCOME DRINK - MUŠKÁT MORAVSKÝ 2018, suché

ÚDENÉ HUSACIE PRSIA

listy valeriánky a kučeravého šalátu frisée, pomaranč, sušené paradajky, píniové oriešky, 50g

> RIZLING RÝNSKY 2016, výber z hrozna, suché, Sur Lie

PEČENÝ MÄKKÝ ZREJÚCI SYR

tekvica, tekvicové jadierka, šalát lollo rosso a biondo, huby shimeje, 50g

> PÁLAVA 2017, výber z hrozna, polosladké

RIZOTO Z TARHONE

dubáky, parmezán, rukola, tapiokové perly, 100g

> CUORE BLANC 2016, výber z hrozna, premium cuveé

GRILOVANÝ MORSKÝ ČERT

fenikel, grapefruit, rímsky šalát, čili, mak, batátové čipsy, 150g

> CHARDONNAY 2017, neskorý zber, suché

PEČENÉ HOVÄDZIE REBRÁ

cibuľové čatní s brusnicami, gratinované zemiaky so syrom Grana padano, 200 g

> CUORE 2015, barrique, premium cuveé, suché

> PINOT NOIR 2015, bobuľový výber, suché

TORTIČKA Z BIELEJ ČOKOLÁDY

plnka z čiernych ríbezlí, kakaové bôby, sušené ríbezle

> CABERNET SAUVIGNON 2015, výber z hrozna, barrique, suché


Termín: 12. decembra 2018 (streda), 18:00 – 21:30

Miesto: Reštaurácia Houdini, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava

Cena: 6-chodové menu s vínami ... 48,- €/osoba.

Rezervácia nutná - e-mailom: sales@hotelmarrols.sk, alebo telefonicky: +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).




Prečítajte si aj:


Reportáž: GURMÁNSKE VARIÁCIE v HOUDINI >>