Header Ads

TLAČOVÉ SPRÁVY zo sveta vína

Výzva Pôdohospodárskej platobnej agentúre a Ministerstvu pôdohospodárstva

Cech vinohradníkov a vinárov Slovenska opätovne vyzýva Pôdohospodársku platobnú agentúru a Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka na urýchlené riešenie situácie v slovenskom vinohradníctve a vinárstve. ... [viac]

Výzva vláde SR na reformy pomerov vo vinohradníctve a vinárstve

Cech vinohradníkov a vinárov Slovenska si dovoľuje poukázať na neúnosnú situáciu v Slovenskom vinohradníctve a vinárstve. Slovenskí vinohradníci a vinári, ako súčasť ekonomiky a cestovného ruchu Slovenska, žiadajú všetkých kompetentných a vládu SR o reformu pomerov v slovenskom vinohradníctve a vinárstve ... [viac]

Aký má význam a prečo je dôležité kúpiť na sviatky slovenské víno?

Súčasný predaj slovenského vína dosahuje najnižšie hodnoty za poslednú dekádu. Z tohto dôvodu si dovoľujeme apelovať na slovenských spotrebiteľov, aby pomohli prežiť slovenským vinohradníkom a vinárom, a aby na vianočné sviatky uprednostnili kúpu slovenských vín pred zahraničnými ... [viac]

Online ochutnávky vína ako firemný teambuilding

V čase pandémie sa firemné kolektívy nemôžu stretávať a hľadajú iné spôsoby teambuildingu. Projekt EventNaDiaľku.sk ponúka firmám netradičnú formu online teambuildingu - online ochutnávku vína ... [viac]

Piatok, ktorý môže pomôcť k záchrane slovenského vinohradníctva