Pozvánka na obľúbené vinársko-gastronomické podujatie Víno pod hviezdami, ktoré sa uskutoční 6. a 7. augusta 2021 v pezinských vinohradoch. 

Čakajú vás vína z malokarpatského regiónu a hudobné vystúpenia:

 Piatkový hudobný program:
- BILLY BARMAN
- MUSIC BOX PROJECT (LENKA PIEŠOVÁ)
- WETFLOOR
- LENKA MACHCINÍKOVÁ & BAND

Sobotný hudobný program:
- HELENINE OČI
- POLEMIC
- MARTIN CÍSAR
- SAYMI

Oba dni vám podujatie bude tiež spríjemňovať:
- FUNNY FELLOWS
- ĽUDOVÁ HUDBA ANDREJA ZÁHORCA

Lístky si môžete zakúpiť v predpredaji: https://vinopodhviezdami.sk/vstupenky/

Cena lístka na jedeň deň je v predpredaji 25€. Vstupenka zahŕňa degustačný pohár, 10 degustačných lístkov a pásku na ruku. Vstup do areálu bude umožnený iba s platnou vstupenkou.
Cena lístka na mieste bude 30€.

Deti do 14 rokov vrátane majú vstup v sprievode dospelej osoby zadarmo.

Pre osoby nad 15 rokov a nekonzumentov vína je možné zakúpiť si lístok iba na mieste v cene 25€ (bez pohára na víno a degustačných lístkov).

Cena vstupenky pre osoby so zdravotným postihnutím (ZŤP) je 15€ a je možné ju zakúpiť v predpredaji (piatok alebo sobota) alebo na mieste. V prípade ZŤP so sprievodom (ZŤP-S), je potrebné si zakúpiť vstupenku ZŤP, sprievod si zakupuje vstupenku podľa aktuálneho cenníka. Vstupenky pre sprievod sa budú predávať výlučne na mieste ku ZŤP vstupenke. Po predložení zakúpenej vstupenky ZŤP a preukazu ZŤP-S, si sprievod zakúpi vstupenku za cenu 30€ pre konzumentov / 25€ pre nekonzumentov. Vstupenky pre sprievod sa budú predávať aj po naplnení kapacity podujatia.

Vyššie uvedené (okrem prípadu “deti do 14 rokov” a “sprievodcu ku ZŤP-S”) platí len v prípade, ak nebude naplnená kapacita podujatia.