Pozvánka na 4. ročník podujatia Víno pod hviezdami, ktoré sa uskutoční tretí augustový piatok a v sobotu v pezinských vinohradoch pod Starou horou. Tento rok kvôli veľkému záujmu o podujatie a kapacitným obmedzeniam sa rozhodli organizátori urobiť podujatie počas dvoch dní. Na každý  deň sa kupujú lístky zvlášť. Tešiť sa môžete na vyše 20 miestnych vinárstiev a kultúrny program v romantickom prostredí.

Termín: 14.8. – 15.8.2020 ... 15:00 - 1:00 hod.
Vstupné: v predpredaji do 13.8.2020 ... 20€, na mieste ... 25€.

Štartovací degustačný balíček obsahuje pohárik, identifikačný náramok a 10 degustačných lístkov. Degustácie vín budú prebiehať lístkovým systémom, lístky budete môcť dokúpiť aj na mieste. 1 lístok je v hodnote 0,50€.

Pre tých, ktorí už majú lístok zakúpený na sobotu, platí lístok iba na sobotu. Ak chcete prísť aj v piatok, je potrebné zakúpiť si lístok aj na piatok.

Cena degustačného balíčku pre ZŤP: 10€, dá sa zakúpiť iba na mieste na pokladni, po preukázaní ZŤP preukazu.

Deti do 15 rokov majú vstup v doprovode dospelej osoby zadarmo. Pre osoby nad 15 rokov a nekonzumentov vína je možné zakúpiť si lístok iba na mieste v cene 20,-€ (bez pohára na víno a degustačných lístkov). Obdržíte identifikačný náramok. Výťažok z týchto peňazí bude odovzdaný na liečbu detí so zdravotným postihnutím.

Lístky v predaji na Wisomm.com.