SÚŤAŽ ukončená! 

Mená výhercov nájdete na našej Facebookovej stránke.




Aj v roku 2020 vás na portáli KamZaVinom.sk čaká veľa zaujímavých súťaží.

A hneď tou prvou v tomto roku potešíme nielen milovníkov vína, ale aj fanúšikov skvelého jedla a romantiky. Cenu do súťaže nám totiž venovala reštaurácia s vinotékou SELAVÍ a je ňou Valentínsky voucher v hodnote 60€.

Do zlosovania zaradíme každú správnu odpoveď na súťažnú otázku:

Aký je aktuálny rekord someliera Miroslava Ballu v sabráži?


Svoje odpovede nám posielajte na e-mailovú adresu sutaz@kamzavinom.sk do nedele 9.2.2020 do 23:59 hod. Výhercu vylosujeme a zverejníme hneď v pondelok 10.2.2020.

Veľa šťastia vám želá kolektív KamZaVinom.sk!


Valentínske menu:


Amuse bouche

Syrové pirohy

passateli, rímsky šalát, smažená hliva a hľuzovka

-

Brokolicový krém

dobenka, citrón a holandská omáčka

-

Maslová kotleta z mangalice

fenykel, sladké zemiaky, fermentované slivky a nakladaná kapusta

alebo

Grilovaný zubáč

topinambur, potočnica, horčičné semienka a pesto zo slnečnice

-

Ajala čokoládová pena

zmrzlina z popcornu, lieskovo-oriešková oplátka a slaný karamel



- - - - - -



Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Každý súťažiaci poskytne prevádzkovateľovi portálu KamZaVinom.sk pre potreby tejto súťaže svoje osobné údaje (meno a e-mailovú adresu) v rozsahu nevyhnutnom na to, aby ho bolo možné jednoznačne identifikovať a následne v prípade výhry kontaktovať. Po ukončení súťaže sú tieto osobné údaje zmazané a neslúžia na ďalšie marketingové účely. Ak súťažiaci bude vyžrebovaný ako výherca a získa cenu, môže udeliť vyhlasovateľovi súťaže výslovný písomný súhlas, na základe ktorého bude vyhlasovateľ súťaže následne oprávnený spracúvať osobné údaje výhercu, najmä vyhotoviť a zverejniť podobizne, zvukovo-obrazové záznamy, obrazové snímky výhercu a zverejniť meno a priezvisko výhercu primeraným spôsobom v masovokomunikačných prostriedkoch, v súvislosti s výhrou v súťaži. Neudelenie súhlasu podľa tohto bodu nie je podmienkou účasti na súťaži ani na odovzdanie ceny. Tento súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať.