Jedným z cieľov Asociácie somelierov Slovenskej republiky (ASSR) je vzbudiť záujem o náročnú, ale mimoriadne zaujímavú profesiu someliera. To platí aj pre budúcich somelierov-juniorov pripravujúcich sa na školách. ASSR preto pozýva jedného študenta s doprovodom jednej osoby z pedagogického zboru na

Workshop: AKO SA PRIPRAVIŤ NA JUNIORSKU SOMELIERSKU SÚŤAŽ

Témy a program workshopu:

- príprava na súťaž – servis vína, popis vína pri degustácii,…

- návšteva vinárstva Karpatská perla (Šenkvice).

Termín: 12. – 13.2.2018 (pondelok – utorok)
Miesto:
Husacina & Penzión Karolína, Vajnorská cesta 2, 900 26 Slovenský Grob

Lektori:

- Miroslav Jajcay – somelier, viceprezident ASSR

- Libor Nazarčuk – somelier, člen predstavenstva ASČR

Účasť na workshope je bezplatná!

Účastníci majú zabezpečené:

- ubytovanie v Slovenskom Grobe dňa 12.2.2018
- stravovanie: večera 12.2.2018, raňajky a obed 13.2.2018.


Zahájenie workshopu: 12.2.2018, 14.00 hod.

Úvodná časť workshopu bude prebiehať v Penzióne Karolína (Vajnorská cesta 2) v Slovenskom Grobe, na druhý deň vo Vinárstve Karpatská perla v Šenkviciach.

Ukončenie workshopu: 13.2.2018, 14.00 hod.


V prípade Vášho záujmu zašlite prosím meno študenta a meno doprovodu na adresu vinoteka@chateau-vin.sk v termíne do 5.2.2018.