Degustačná večera s ochutnávkou francúzskych vín (9.2.2017)

Pozvánka na ochutnávku vín z Francúzska a štvorchodového menu so someliérom Miroslavom JAJCAYOM, ktorá sa uskutoční 9. februára 2017 o 18:00 v reštaurácii KAROLÍNA v Slovenskom Grobe. Menu pripravil šéfkuchár Martin VALOVIČ, držiteľ certifikátu EDI Level 3 NVQ in Professional Cookery, pôsobiaci v reštauráciách vo Francúzsku a Anglicku.

GEGUSTAČNÉ MENU:


Aperitív: Louis Roederer Brut Premier

Variácie terín:
Údené koleno – Zelenina – Picallili
Kačacie stehno – Údený bôčik – Foie gras – Portské želé
Vidiecké pate – Kyslé uhorky – Pistácie
Kuracie a Kačacie stehná – Slivky – Cognac – Prosciutto
Kozí syr – Cheesecake – Cibuľový džem

Vína:
Chardonnay – Domaine de Nizon
Petit Chablis – Droin
Hautes Cotes de Nuits

Polievka:
Veloute z Topinamburu, prach z dubáákov, topinamburove chipsy

Víno: Chateau Olivier Blanc – Pessac Leognan Grand Cru

Hlavný chod:
Kačacie prsia varené Sous Vide, kroketa zo stehien, nakladaná cvikla, omáčka Bigarade

Vína: St. Joseph – L. Amarybelle-Cuilleron
Chateau Canon La Gafelliere – St. Emilion Grand Cru

Dezert:
Citrónový tart, jahody

Vína: L´Aurore Douceeur De Nons Vignes – B. Magrez
Ratafia de Champagne



Miesto: Husacina & Penzión Karolína, Vajnorská 2, 900 26 Slovenský Grob
Cena degustácie: 40,- €/os.

Rezervácie na tel. čísle 0918 507 241. Bližšie informácie na 0905 410 269.

Degustačná večera s ochutnávkou francúzskych vín (9.2.2017) Degustačná večera s ochutnávkou francúzskych vín (9.2.2017) Reviewed by kamzavinom on 18:00 Rating: 5
(c) Kamzavinom.sk - kam sa vybrať ochutnávať alebo len tak popíjať dobré víno. Používa službu Blogger.